Rapandi a Földvári téri általános iskola aulájában

  • by rapandi - cs, 2018.01.04. - 21:11
  • Rapandi

Közvetlenül az ünnep előtt kaptam egy felajánlást, hogy kicsiknek mutassam be a könyvemet. Miután főleg óvodáskorú és kisiskolás gyerekekről volt szó, hívtam segítséget, aki nálam jobban, profi módon tud egyszerre sok gyerekkel foglalkozni.

Egy fiatal, Vácon élő színésszel, Smál-Szilaj Gáborral megbeszéltük, hogy játékosan, mindenfajta rábeszélés szándéka nélkül népszerűsítjük Rapandit úgy, hogy elsősorban a gyerekek érezzék jól magukat. Hiszen ez az ő karácsonyi meglepetés-bulijuk elején volt.

A Vácon és környékén működő Silverstar Művészeti Iskola kezdő csoportjai gyűltek össze a Földvári téri általános iskola aulájában. Vittünk magunkkal ajándékkönyveket is, nem csak Rapandit, de – lévén szó kisebbekről is – a Nagyapó meséit is. Smál-Szilaj Gábor alaposan megmozgatta a gyerekeket, kérdésekkel és feladatokkal, a kicsik pedig lelkesek és nagyszerű partnerek voltak minden játékban. Csak egy félórácska volt, de öröm volt nézni, ahogy tökéletesen ráhangolódva a feladatokra, teljes szívvel vettek részt a játékokban. Itt van néhány kép a gyerekekről, akik a kiadó Luca bagollyal díszített tasakot is örömmel fogadták, benne apró ajándékkal és kifesthető illusztrációkkal. (A legjobb színezéseket később még díjazzuk ajándék könyvvel). Köszönöm Bordásné Györgyinek, a Silverstar vezetőjének a lehetőséget.
(A képek az elején készültek, a jó hangulatú, ugrálós, feladatos, táncos fele csak ezután volt.)

Kategória: