Ők mondták

A bejegyzések lapozásához használja a kis nyilakat a jobb oldalon, vagy fogja meg a bejegyzést az egérrel, és húzza oldalra!

Ők mondták

  • Egy jó mesének jó szava a "visszafojtott lélegzet." Észre sem vesszük, hogy teljes lényünkkel a történetre figyelünk, olyannyira, hogy valóban elfelejtünk közben rendesen levegőt venni, pedig az többnyire egyszerűnek tűnik. Fisch Gábor László legújabb Rapandi-mesekönyve efféle izgalmakat kínál.
    Doros Judit, újságíró, Népszabadság
  • ...nem tudom, hogyan olvassa mindezt egy mai kissrác, nekem egy órácskára vagy még többre visszahozta hatéves magamat, és igen jól szórakoztam. Amihez hasonlót mindenki másnak is kívánok.
    Tardos János, újságíró
  • Fisch Gábor László Röjtökmuzsaja ott van rögtön Roxfort mellett, egy macskairamodásnyira a Százholdas pagonytól. Könnyű odatalálni: ha Alice csodaországa mellett balra kanyarodsz, akkor már csak pár lépés. Éppen ott, ahogy elhagyod a Pál utcai grundot. Vagyis itt van velünk, mondhatni a szívünkben.
    Dési János, újságíró
  • ...az olyan meséket szerettem, amelyekben kb. percenként történt valami, amin lehetett izgulni, csodálkozni, nevetni, drukkolni a jónak, haragudni a gonoszra, esetleg elpityeredni. A "Rapandi" ilyen mese: nem hagy egy pillanatra sem unatkozni.
    Léderer Pál, újságíró
  • Fisch Gábor László Rapandi könyve igazolja: a képzelőerő örök, és bármikor feltámasztható. Sőt: tovább lehet adni, megtanítani, megszerettetni a digitális bennszülöttekkel is. Mi már tudjuk, milyen gyógyító, jóságos erő lehet ez. Legyen jó nekik is.
    Koblencz Zsuzsa, újságíró
  • Fisch Gábor László jól választott, amikor kicsiny hőseit megformálta. Kellemes a cselekmény szövése, eltalált a gyerekhősök karaktere - viszem is a könyvet legkisebb csemetéimnek, ők is bogarásszanak bátran a padlás kacattengerében.
    Rab László, újságíró